villanyszerelés, érintésvédelem, tűzvédelem, lakossági, felülvizsgálat, országos, közérdekű,

Ingyenes országos felülvizsgálat

Ingyenes országos felülvizsgálat

Tetszik a kezdeményezés, szeretném igénybe venni. Hogyan tudok jelentkezni?

2014. március 10. - novga

Ez a kis összefoglaló cikk azoknak szól akik szeretnének jelentkezni erre az ingyenes felülvizsgálatra. 

Nézzük milyen szempontokat kell figyelembe vennünk, ahhoz hogy igényelni tudjuk az ingyenes egyszerűsített felülvizsgálatot? 

1. teendőnk:

Meg kell róla győződnünk, hogy a mi lakhelyünkön elérhető-e villamos szakember aki vállalja a vizsgálat elvégzését. 

Ennek legegyszerűbb módja, ha a villanyszerelő szakmai fórum főoldalán megnézzük a térképes alkalmazást, melyen minden villamos szakember megtalálható aki csatlakozott a kezdeményezéshez. 

Reméljük sokan hasznosnak találják majd ezt a kezdeményezést, és beállnak a kezdeményezés mögé. Ezáltal a teljes ország területén elérhetővé válik ez a fajta felülvizsgálat. Visszatérve a témához. Ha nincsen a lakhelyünk szerinti elérhető villamos szakember, akkor egyenlőre azon a területen nincsen lehetőség igénybe venni ezt a fajta felülvizsgálatot, melynek segítségével tájékozottabbak lehetünk saját villamos hálózatuk biztonsága felől. 

2. teendőnk:

Ha találtunk lakóhelyünk közelében elérhető villamos szakembert, akkor nincsen más dolgunk mint felvenni vele személyesen a kapcsolatot. A villanyszerelő fórum az információ továbbításban igyekszünk segíteni, összehozni az embereket. (Lakossági villamos energia felhasználók és villamos szakemberek.) Tehát minden további információ kérés miatt, az adott szakembert érdemes keresni. Például időpont egyeztetés, milyen vizsgálat elvégzése történik, stb. 

 

Ebből a kis összefoglalóból is látható, hogy könnyen megtalálhatjuk a rendelkezésre álló villamos szakembert, aki segít ellenőrizni lakásunk villamos biztonsági szintjét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesfelulvizsgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr775852135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása