villanyszerelés, érintésvédelem, tűzvédelem, lakossági, felülvizsgálat, országos, közérdekű,

Ingyenes országos felülvizsgálat

Ingyenes országos felülvizsgálat

Ingatlan tulajdonos vagyok, miért is éri meg ez nekem?

2014. március 12. - novga

Először is kiemelném, hogy magánszemélyek részéről van lehetőség igénybe venni az ingyenes egyszerűsített felülvizsgálatot. 

Ha önt érdekli az a tény, hogy a lakása, családi háza villamos hálózata mennyire megbízható, akkor érdemes igénybe vennie az egyszerűsített villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatot.

Ami Jó lehetőséget kínál erre, hogy most az akció keretében INGYEN felderítésre kerülhetnek az esetleges hibaforrások. Úgy gondolom, hogy a felelős gondolkodással rendelkező lakás tulajdonosoknak ez egy kiváló alkalom, hogy tisztábban láthatják, milyen állapottal is rendelkezik az elektromos hálózat. 

Sokan hajlamosak természetesnek venni az elektromos áram mindennapi használata során a közelségét. Viszont abba nem gondolnak bele, hogy ez a közelség komoly veszélyeket is rejt magában. 

A veszélyforrás két formában jelentkezhet, áramütés és tűzeset. 

Az elhanyagolt, esetleg alapból rosszul kivitelezett elektromos hálózatoknál a hibás, rossz kötések tűzeket gyújthatnak. A rossz, vagy egyáltalán nem létező érintésvédelmi rendszerek halálos áramütésekhez vezethetnek. Nem éri meg kockáztatni, hiszen ha bekövetkezett már a baj, akkor késő bánat. Túl drága az ember élet ahhoz, hogy semmibe vegyük. Nagyon sokan szenvednek halálos áramütést napjainkban is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesfelulvizsgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr415852128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása