villanyszerelés, érintésvédelem, tűzvédelem, lakossági, felülvizsgálat, országos, közérdekű,

Ingyenes országos felülvizsgálat

Ingyenes országos felülvizsgálat

Jó ötletnek látom a kezdeményezést, hogyan tudok csatlakozni elektromos szakemberként?

2014. március 10. - novga

Villamos szakemberként Ön is úgy gondolja, hogy ez egy jó kezdeményezés, melynek pozitív üzenete van. Csatlakozni szeretne? Ennek nincsen semmi akadálya, hiszen csak közös összefogással kehet sikeres egy ilyen kezdeményezés. 

Egyszerűen küldjünk egy e-mail a villanyszerelő szakmai fórum adminisztrátorának (admin@villanyszerelo.forum.hu) a következő adatok megadásával.

Csatlakozáshoz és a térképre történő felkerüléshez meg kell adni néhány adatot. Nézzünk milyen adatokat is kell megadni, ha valaki villamos szakemberként szeretne csatlakozni? 

Név:

Ezen a néven jelenünk meg a térképen. A név lehet cégnév is, vagy természetesen személy név is. Hiszen nincsen a kezdeményezés vállalkozási formához kötve, nem keletkezik bevétel. Ez az akció egy figyelemfelhívás része, mely a hétköznapi emberek figyelmét szeretné felhívni az elektromos áram veszélyeire. 

Cím:

A cím megadásának több szempontból is érdekes. Egyrészt ennek segítségével lehet a markert (térképes jelölés) elhelyezni az ország térképen. Másrészt ha vállalkozó, akár egyéni vállalkozó a jelentkező személy, akkor kell rendelkeznie egy bejelentett telephellyel is. 

Ingyenes felmérés az alábbi településeken elérhető:

Ez is hasonló mint az előzőekben említett cím, hiszen a térképen is jelölhető az elérhető települések listája. Mindenki saját maga dönti el, hogy mekkora területen igyekszik ellátni ezt a fajta önkéntes munkát. Nyilván kisebb települések, vagy rendszeres útvonalak mellé eső települések listája kerül ebbe a mezőbe.

Telefonszám:

A kapcsolattartás és kapcsolat felvétel egyik leggyorsabb formája, ezen a telefonszámon érdeklődnek majd a helybéli lakosok.

E-mail cím:

E-mail a mai világban annyira elterjedt, hogy sokszor megelőzi a telefont a kapcsolat felvételben. Egyszerűbb az időpont egyeztetés is, hiszen mindenki a ráérő idejében kényelmesen tud válaszolni számítógépéről, telefonjáról. Ráadásul rögzítve is van, hogy kivel beszéltünk, míg egy telefonos beszélgetésnél nehéz egy idő után visszaemlékezni, hogy kivel mit beszéltünk meg, milyen időpontban, milyen címen. 

Weboldal cím:

Ha a villamos szakember, cég rendelkezik weboldallal, akkor ebben a rovatban megadhatja. Ezáltal a térképen is megjelenik ez az elérhetősége is. Könnyebben fel tudják venni az egyéb, az oldalon feltüntettet elérhetőségeken a kapcsolatot.

Leírás:

Egy két mondatos leírás, mely a vizsgálatról szól. Ha nagyon nincsen ötlet, nyugodtan nézzük meg mit írtak a többiek. 

 

Érdemes csatlakozni a villanyszerelő fórumhoz is, mert sok hasznos információhoz juthatunk szakmánkkal kapcsolatosan. Ennek segítségével pedig elindulhat egy igaz szakmai összefogás is, mely egy jó cél segítségével összefogja a villamos szakembereket.

Nem maradjon ki, csatlakozzon!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesfelulvizsgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr95852134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása